25 Kasım 2012 Pazar

Java nedir? Eklentileri ve kurulumu


Selam ziyaretçi hoşgeldin..#

Aklınızdaki sorulara tek sayfada cevap vermek istiyorum


<b>java ücretsiz</b> bir programdir resmi web sitesinden kendilerinin yazdığı açıklamaları tamamen buraya eksiksiz bir şekilde kopyaliyorum..


1. <b>java nedir?</b> ( cevabı. )



<b>Java</b> yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı, resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi ve daha pek çok şey yapmanızı sağlar. Ayrıca, şirketlerin bilgi işlem sistemlerinin temeli olan intranet uygulamalarının ve diğer e-iş çözümlerinin de ayrılmaz bir parçasıdır.




Bilgisayarınızda  Java yüklümü? kontrol etmek için lütfen <a href="http://www.java.com/tr/download/installed.jsp?detect=jre&try=1">kontrolet</a> e tıklayip bekleyiniz..


Son çıkan java kullanmak için eski sürüm javayı bilgisayarınızdan kaldırmaniz gerekli

bunun içinde resmi web sitesinde açıklama var..

Bu makale aşağıdakilerle ilgilidir::

PC-Bilgisayar-telefon-<b>mobiL</b> : Windows 7, Vista, Windows XP


önceki sürümlerde bulunmayan güncellemeleri ve yenilikleri içerdiği için her zaman en son sürümün kullanılması önerilir. Java Doğrulama sayfasını ziyaret ederek en son sürüme sahip olduğunuzu teyit edebilirsiniz.
Zaman içinde, mevcut Java içeriğini çalıştırmak için birçok Java sürümü yükleyebilirsiniz. Geçmişte, her Java güncellemesi sisteminizde ayrı bir dizine yüklenirdi. Ancak, Java güncellemeleri artık tek bir dizine yüklenmektedir.

Java yazılımının eski sürümlerini kaldırmam gerekir mi?
Kullanıcıların sistemlerindeki tüm eski Java sürümlerini kaldırmalarını öneririz. 
Eski ve desteklenmeyen Java sürümlerinin sisteminizde bulunmaya devam etmesi önemli güvenlik tehlikeleri oluşturur.
Eski Java sürümlerinin sisteminizden kaldırılması Java uygulamalarının sisteminizde en güncel güvenlik ve performans geliştirmeleriyle çalışmasını sağlar.


Eski Java sürümlerini nasıl kaldırabilirim?
Windows için Java yazılımını kaldırma yönergeleri sayfasındaki yönergeleri izleyerek eski Java sürümlerini güvenli bir şekilde sisteminizden kaldırabilirsiniz. 
Eski Java sürümlerine ihtiyacım olur mu?
Kullanıma sunulan en son sürüm önceki sürümlerle her zaman uyumludur. Ancak, bazı Java uygulamaları (veya küçük uygulamaları) belirli bir sürüme bağlılık gösterebilir ve bu sürümü yüklemezseniz çalışmayabilir. Kullandığınız bir uygulama veya web sayfası eski bir Java sürümünü gerektirirse, bu durumu sağlayıcı/geliştiriciye bildirmeniz ve uygulamayı tüm Java sürümleriyle uyumlu olacak şekilde güncellemelerini istemeniz gerekir.
 


Telefon-mobil java için sıkca sorulan sorulara

Bu sayfadan kontrol edebilirsiniz..# 

Son olarakda bilgisayarımıza java yüklemek kalıyor download indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder